Individuele Buteykotraining

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, bied ik persoonlijke online trainingen. We werken via een beveiligde Zoom-omgeving. Vooraf ontvang je de link hiervoor en door erop te klikken, kom je automatisch in de juiste online omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden.

  • Je kunt kiezen voor een 1 op 1 training van 5 sessies van een uur die we samen inplannen en 5 telefoongesprekken waaronder een intakegesprek en een eindevaluatie. De kosten hiervoor zijn 350 euro. Meld je aan voor de Buteykotraining   
  • Je kunt ook gaan voor de persoonlijke online groepstraining van 5 sessies van anderhalf uur, een intakegesprek en begeleiding per mail. De groepjes houden we klein met maximaal 5 deelnemers. De kosten voor de persoonlijke groepstraining zijn 300 euro.  
    Klik hier voor data van de groepstraining 

 

 

Persoonlijk advies of aanmelden voor Buteyko?

Wil je een training inplannen of persoonlijk advies over wat het beste bij je past? Ik denk graag met je mee.

1. Volledige online Buteykotraining: € 200,-


Deze volledige online training bevat 65 filmpjes + teksten + oefeningen. Je leert van A tot Z alles over de Buteykotraining en hoe jij jouw gezondheid kunt verbeteren. Helemaal zelfstandig: op jouw manier, in jouw tempo!

Lees meer   

2. Online met persoonlijke begeleiding: € 250,-


De volledige online Buteykotraining, waarin je het gehele programma kunt doorlopen. Daar bovenop krijg je 90 minuten extra persoonlijke begeleiding, waarin je 1 op 1 begeleiding krijgt. 

Lees meer   

3. Online Buteyko groepstraining: € 300,-


Met de online groepstraining werken we via een beveiligde omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden. De groepjes houden we klein met maximaal 5 deelnemers. 

Lees meer   

4. Online persoonlijke Buteykotraining: € 350,-


Met de persoonlijke online Buteykotraining kies je voor 1 op 1 begeleiding. We werken via een beveiligde omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden. 

Lees meer